Τρόποι πληρωμής στο Bijou Box

Για βέλτιστη εμπειρία αγορών, το bijoubox.gr προσφέρει διάφορους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Όλοι οι τρόποι πληρωμής μπορούν να επιλέγονται ελεύθερα από τους πελάτες μας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Εμφανίζονται μόνο οι τρόποι πληρωμής οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για τον αντίστοιχο τρόπο αποστολής και την τοποθεσία παράδοσης. Αυτή η μέθοδος εγγυάται γρήγορη και ασφαλή πληρωμή για τον πελάτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bijoubox.gr παρέχει την δυνατότητα ασφαλών συναλλαγών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει SSL πρωτόκολλο με το μεγέθους κλειδιού RSA 2048Bits. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι όλες οι ενέργειες στο site μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Το τέλος αντικαταβολής είναι 2,90 €. Πληρώστε την παραγγελία σας κατά την παράδοση στον υπάλληλο courier. Η σύμβαση αγοράς θα ολοκληρωθεί με την πληρωμή σας επί τόπου.


Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον ακόλουθο λογαριασμό:

Τα τραπεζικά στοιχεία μας είναι:

EUROBANK

IBAN: GR710 2600 7700 0019 0200 6082 10

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR6701 1032 5000 0032 5007 9545 8 BIC: ETHNGRAA

Όνομα Δικαιούχου: Αθανάσιος Γιάντσιος

Πληρωμή με Paypal:

Η πληρωμή Paypal είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος πληρωμής για ηλεκτρονικές αγορές. Για να πληρώσετε την παραγγελία, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του PayPal. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:

Στο bijoubox.gr γίνονται δεκτές οι Κάρτες Visa, Mastercard, Maestro καθώς και οι χρεωστικές κάρτες.

Κατά όλη τη διάρκεια ολόκληρης διαδικασίας πληρωμής είστε πάντα συνδεδεμένοι μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόσβαση στην κάρτα ή τις πληροφορίες λογαριασμού σας.

Πληρωμή στο κατάστημα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος  στο ταμεία ενός καταστήματος Bijou Box με μετρητά και μέσο κάρτας.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την πληρωμή ή εάν έχετε προβλήματα με την πληρωμή, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

προαιρετικό

Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies.

Θέλω να μάθω περισσότερα