Αλλαγή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων στο Bijou Box 

Η εξυπηρέτηση πελατών bijoubox.gr σας διευκολύνει να αλλάξετε ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που έχετε αγοράσει ή να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα της παραγγελίας σας και να γίνει επιστροφή χρημάτων. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε πώς να προχωρήσετε στην αλλαγή ή την επιστροφή της παραγγελίας σας.

Αλλαγή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων στο Bijou Box

Η εξυπηρέτηση πελατών bijoubox.gr σας διευκολύνει να αλλάξετε ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που έχετε αγοράσει ή να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα της παραγγελίας σας και να γίνει επιστροφή χρημάτων. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε πώς να προχωρήσετε στην αλλαγή ή στην επιστροφή της παραγγελίας σας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να αλλάξω ή να επιστρέψω ένα ή περισσότερα προϊόντα;

 • Οι αλλαγές και επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία.
 • Το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

 

Πρόσθετες πληροφορίες:

 • Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής τον οποίο διαλέξατε στην αγορά σας. Πληρωμές με αντικαταβολή επιστρέφονται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
 • Για πληρωμές πού πραγματοποιήθηκαν με αντικαταβολή ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει τα τραπεζικά στοιχεία του με email ή να προσθέσει έναν αριθμό λογαριασμού (Eurobank ή Εθνική τράπεζα). Εάν δεν υπάρχει λογαριασμός σε μία από αυτές τις 2 τράπεζες, τότε ο πελάτης θα χρεωθεί εξ ‘ολοκλήρου με τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής.
 • Επισημαίνουμε ότι δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής δεν ισχύει αν πρόκειται για ειδικά για εσάς προσωποποιημένα προϊόντα και δεν επιστρέφονται παρά μόνο, αν έχουν κατασκευαστικό ελάττωμα.
 • Συνιστάται να προστεθεί ένα σημείωμα με το όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου στη συσκευασία για να μπορεί να αναγνωριστεί το δέμα.
 • Εάν έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή με την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας τώρα στο 2331301004

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να αλλάξω ή να επιστρέψω ένα προϊόν ή προϊόντα;

 • Η αλλαγές και επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία.

 • Το προϊόν ΠΡΕΠΕΙ να είναι στην αρχική του κατάσταση με τα δικά του ταμπελάκια κ.λπ και συσκευασία.

 • Προϊόντα που δεν μας αποστέλλονται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ΔΕΝ θα ανταλλάσσονται.

Πρόσθετες πληροφορίες:

 • Η επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής τον οποίο διαλέξατε στην αγορά σας. Πληρωμές με αντικαταβολή επιστρέφονται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

 • Επισημαίνουμε ότι δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής δεν ισχύει αν πρόκειται για ειδικά για εσάς προσωποποιημένα προϊόντα και δεν επιστρέφονται παρά μόνο, αν έχουν κατασκευαστικό ελάττωμα.

 • Εάν έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή με την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας τώρα στο 2331301104

Πώς κάνω μια αλλαγή ενός προϊόντος;

Πρόσθετες πληροφορίες:

Η συνολική αξία των προϊόντων της νέας παραγγελίας θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αξία του πιστωτικού κουπονιού. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να εφαρμοστεί σωστά και δεν θα αφαιρεθεί το ποσό από την νέα παραγγελία.

Η διεύθυνση του καταστήματος μας είναι: Bijou Box, Προφήτου Ηλία 8, 59132 Βέροια, τηλ. 2331 301004

Πώς κάνω μια αλλαγή ενός προϊόντος;

Πρόσθετες πληροφορίες:

Η συνολική αξία των προϊόντων της νέας παραγγελίας θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αξία του πιστωτικού κουπονιού. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να εφαρμοστεί σωστά και δεν θα αφαιρεθεί το ποσό από την νέα παραγγελία.

Η διεύθυνση του καταστήματος μας είναι: Bijou Box, Προφήτου Ηλία 8, 59132 Βέροια, τηλ. 2331 301004

Πώς κάνω μια επιστροφή ενός προϊόντος;

Προσοχή:

Το ποσό της αποστολής θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων που θα σας γίνει. Η επιβάρυνση είναι 4 € ( για παραγγελίες έως 70 € ) και ΔΕΝ θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία.

Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική, τότε θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου με το κόστος των μεταφορικών το οποίο θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία την στιγμή που θα αποστείλετε το δέμα. Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσό επιστροφής ΔΕΝ θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων που θα σας γίνει.

 

Πώς κάνω μια επιστροφή ενός προϊόντος;

Προσοχή:

Το ποσό της αποστολής θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων που θα σας γίνει. Η επιβάρυνση είναι 4 € και ΔΕΝ θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία.

Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική, τότε θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου με το κόστος των μεταφορικών το οποίο θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία την στιγμή που θα αποστείλετε το δέμα. Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσό επιστροφής ΔΕΝ θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων που θα σας γίνει. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

προαιρετικό

Πολιτική επιστροφών και ακυρώσεις

Η υποβολή παραγγελίας είναι δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και εκπτώσεις. Η παραγγελία ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ δια αποστολής σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδείξατε κατά την υποβολή της εν λόγω παραγγελίας. Σε περίπτωση που ΔΕΝ λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου service@bijoubox.gr και να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή/και μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@bijoubox.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 0030/2331/301004.

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς καμία δικαιολογία για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους. H προθεσμία είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Το ποσό επιστροφής περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά αν χρεώθηκε την αποστολή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το υπό επιστροφή προϊόν να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης και την κάρτα αλλαγής του, επισημαίνοντας ότι το εν λόγω προϊόν αφορά επιστροφή σύμφωνα με το άρθρο 8 των γος. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους για να διαπιστώσετε άμεσα τυχόν ελαττώματα ή προβλήματα τον προϊόντων, ή της συσκευασίας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή την απόδειξη της παραγγελίας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που επελέγη κατά την παραγγελία σας. Η Επιστροφή προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση Προφήτη Ηλία 8, 59132 Βέροια, Ελλάδα

Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies.

Θέλω να μάθω περισσότερα