Εντύπωμα:

Bijou Box®
Αθανάσιος Γιάντσιος
Προφήτη Ηλία 8
59132 Βέροια 

 

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 00302331301004
E-mail: info@bijoubox.gr
Διεύθυνση στο διαδίκτυο: www.bijoubox.gr
Α.Φ.Μ: EL 145078545
ΓΕΜΗ: 02100702600

 

.

Αποποίηση ευθύνης:

 

Ευθύνη για περιεχόμενο

Το περιεχόμενο των σελίδων μας δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Για την ορθότητα, την πληρότητα και την επικαιρότητα του περιεχομένου, δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι για την παρακολούθηση ξένων πληροφοριών που μεταδίδονται ή αποθηκεύονται ή για να διερευνήσουμε τις συνθήκες που υποδεικνύουν παράνομη δραστηριότητα. Υποχρεώσεις για την απομάκρυνση ή εμπόδισει της χρήσης των πληροφοριών στο πλαίσιο των γενικών νόμων παραμένουν ανεπηρέαστες. Ωστόσο, είναι δυνατή μόνο μια σχετική υποχρέωση από την ημερομηνία της γνώσης της συγκεκριμένης παράβασης. Μετά την κοινοποίηση των παραβιάσεων αυτών, θα αφαιρεθεί το περιεχόμενο αμέσως.

 

Ευθύνη για τις συνδέσεις

Το site μας περιέχει συνδέσεις με δικτυακούς τόπους επί των οποίων δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Ο αντίστοιχος πάροχος ή φορέας των σελίδων αυτόν είναι πάντοτε υπεύθυνος για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες ελέγχθηκαν κατά τη στιγμή της σύνδεσης για πιθανές παραβιάσεις του νόμου. Παράνομο περιεχόμενο ήταν κατά τη στιγμή της σύνδεσης. Ένα μόνιμο έλεγχο των συνδεδεμένων σελίδων είναι παράλογο χωρίς απτές αποδείξεις της παραβίασης. Μετά την κοινοποίηση των παραβιάσεων, θα αφαιρέσουμε αμέσως αυτές τις συνδέσεις.

 

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο και τα έργα αυτής της ιστοσελίδας που δημιουργούνται από τον χειριστή της ιστοσελίδας υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή και κάθε είδους αξιοποίηση έξω από τα όρια της πνευματικής ιδιοκτησίας απαιτούν τη συναίνεση του αντίστοιχου συγγραφέα ή του δημιουργού. Λήψεις και αντίγραφα των σελίδων αυτών επιτρέπονται μόνο για ιδιωτική, μη-εμπορική χρήση. Αν το περιεχόμενο δεν έχει δημιουργηθεί από το υπεύθυνος της ιστοσελίδας, τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων τηρούνται. Οποιαδήποτε αντιγραφή τρίτων επισημαίνονται ως τέτοια. Αν αντιληφθείτε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ζητάμε για μια υπόδειξη. Μετά την κοινοποίηση των παραβιάσεων, θα αφαιρέσουμε εν λόγω περιεχομένου αμέσως.

 

Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies.

Θέλω να μάθω περισσότερα