Αποστολές στο Bijou Box

Το Bijou Box στέλνει καθημερινά δέματα σε όλο τον κόσμο.Κάθε προϊόν που πωλείται ελέγχεται διεξοδικά πριν από την αποστολή του για να διασφαλιστεί ότι ο πελάτης λαμβάνει ένα προϊόν 100% τέλειο προϊόν.Παρακάτω σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την αποστολή των προϊόντων μας

Αποστολές εντός Ελλάδας

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται καθημερινά από την Βέροια προς την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ μέσω της εταιρείας Speedex Courier ή ELTA Courier και ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν αναφαίρετε κάτι άλλο στην περιγραφή προϊόντος. Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται τις καθημερινές έως τις 12.30 μ.μ. αποστέλλονται την ίδια ημέρα. 

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται καθημερινά από την Βέροια προς όλες της χώρες εκτός Ελλάδας. 

 

Αποστολές μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ

Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν αναφαίρετε κάτι άλλο στην περιγραφή προϊόντος. Το κόστος εμφανίζεται στην διαδικασία της παραγγελίας. Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται τις καθημερινές έως τις 12.30 μ.μ. αποστέλλονται την ίδια ημέρα. 

 

Αποστολές μέσω της εταιρείας DHL

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν αναφαίρετε κάτι άλλο στην περιγραφή προϊόντος. Το κόστος εμφανίζεται στην διαδικασία της παραγγελίας. Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται τις καθημερινές έως τις 12.30 μ.μ. αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την αποστολή, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας ή διαβάσετε περισσότερα στη σελίδα Συχνές ερωτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

προαιρετικό

Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies.

Θέλω να μάθω περισσότερα