Αποστολές στο Bijou Box


Στο Bijou Box δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας. Πριν από την αποστολή, ελέγχουμε προσεκτικά όλα τα κοσμήματά μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι είναι άψογα. Θέλουμε να λαμβάνεις μόνο τα καλύτερα κοσμήματα, γι' αυτό διασφαλίζουμε ότι πληρούν τα υψηλά μας πρότυπα ποιότητας.

Η υπηρεσία αποστολής μας είναι διαθέσιμη παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να παραγγείλεις τα κοσμήματά μας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στον κόσμο, και θα τα παραλάβεις απευθείας στην πόρτα σου. Είτε βρίσκεσαι στη Ελλάδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αυστραλία, στην Γερμανία ή οπουδήποτε αλλού, το bijoubox.gr είναι ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής κοσμημάτων.

Για τους πελάτες μας στην Ελλάδα και σε όλες τις άλλες χώρες στον κόσμο, προσφέρουμε γρήγορη και ασφαλή αποστολή. Οι διαδικασίες αποστολής μας, είτε είναι εσωτερικές είτε διεθνείς, σχεδιάστηκαν για να σας προσφέρουν ένα ομαλό και ασφαλές διαδικασία αποστολής. Συσκευάζουμε την παραγγελία σου με προσοχή και ασφάλεια, ώστε να φτάσει στον χώρο σου σε άριστη κατάσταση.

Πίστεψε μας, η παραγγελία σου βρίσκεται σε καλά χέρια. Κάνε την παραγγελία σου ακόμη σήμερα και απόλαυσε τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας.


Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται από Δευτέρα έως Σάββατο και 12.30 μ.μ. αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Αποστολές εντός Ελλάδας

Ο χρόνος παράδοσης με Speedex και ΕΛΤΑ courier εντός Ελλάδας ανέρχεται στις 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν αναφαίρετε κάτι άλλο στην περιγραφή προϊόντος.

Όλες οι αποστλές είναι ΔΩΡΕΑΝ με όλους τους τρόπους πληρωμής εκτός αντικαταβολής

Ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν αναφαίρετε κάτι άλλο στην περιγραφή προϊόντος.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται με μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη.

- Speedex Courier με χρόνο παράδοσης 5-10 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες από 10€ έως 79,99€ είναι 5€ και δωρεάν για παραγγελίες από 80€.

- Speedex Courier Express με χρόνο παράδοσης 3-7 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες από 10€ έως 79,99€ είναι 10€ και 5€ για παραγγελίες από 80€.

- DHL Express με χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες. Κόστος αποστολής 15€

Αποστολές Ευρώπη & ΗΠΑ

- DHL Express με χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες. Κόστος αποστολής 15€

Αποστολές στον υπόλοιπο κόσμο

- DHL Express με χρόνο παράδοσης 1-4 εργάσιμες ημέρες. Κόστος αποστολής 20€

Εάν έχεις απορίες σχετικά με την αποστολή, μπορείς ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών μας ή διάβασε περισσότερα στη σελίδα Συχνές ερωτήσεις.

Επικοινώνησε μαζί μας

προαιρετικό

Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies.

Θέλω να μάθω περισσότερα