Ποιότητα εξυπηρέτησης και ασφάλεια στο bijoubox.gr

Η διαφάνεια και η ασφάλεια είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας!

Κορυφαίες κριτικές από τους πελάτες μας

Θα λατρέψετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Είμαστε πιστοποιημένοι από το TRUSTMARK

Κάντε τις αγορές σας με αξιόπιστη ασφάλεια

Συνεργαζόμαστε με τον πιο αξιόπιστο πάροχο πιστοποιήσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων "TRUSTMARK". Προκειμένου να λάβουμε την πολυπόθητη σφραγίδα έγκρισης TRUSTMARK, υποβάλαμε σε εκτενή εξέταση.

To σήμα αξιοπιστίας Trustmark εκδίδετε από την GRECA και εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Πρώτον πιστοποιεί τα ηλεκτρονικά καταστήματα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον κώδικα δεοντολογίας του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον ελληνικό σύνδεσμο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δεύτερων αποτελεί διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές που επισκέπτονται το εκάστοτε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον κώδικα δεοντολογία, ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις online αγορές.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει ελεγχθεί διεξοδικά από την Trustmark!,Κατά τη διαδικασία πιστοποίησης, το ηλεκτρονικό κατάστημα μας υποβλήθηκε σε εκτεταμένες δοκιμές ασφαλείας. Αυτό το τεστ με περισσότερα από 122 μεμονωμένα κριτήρια βασίζεται στις απαιτήσεις σχετικά ,ε την προστασία καταναλωτών, καθώς και στην εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ασφάλεια και αξιοπιστία, τρόπος διεκπεραίωσης παραγγελίας, λειτουργία – πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ποιότητα πληροφορίας και κοινωνική δικτύωση, αισθητική ηλεκτρονικού καταστήματος, γενικοί όροι χρήσης και εξυπηρέτησης, πολιτική επιστροφών, ασφάλεια διαδικασίας πληρωμών, και προστασία προσωπικών δεδομένων.

Αυτές οι απαιτήσεις αναπτύσσονται συνεχώς και προσαρμόζονται στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της δικαιοδοσίας και της προστασίας των καταναλωτών. Η σφραγίδα έγκρισης πιστοποιεί ότι ως μέλος του Trustmark σας προσφέρουμε ουσιαστική ασφάλεια όταν ψωνίζετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας!

Μέλος του Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA)

Το bijoubox.gr είναι περίφανο μέλος του Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Ο GRECA είναι το όργανο και τη φωνή των Ελληνικών Επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο διαδικτυακό χώρο.

Οι επιχειρήσεις και τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις στον χώρο. Λαμβάνοντας στατιστικά στοιχεία, πληροφορίες και δεδομένα τα οποία τις βοηθούν να λάβουν άμεσες αποφάσεις σύμφωνα με την νομοθεσία. Επιχειρήσεις μέλους του GRECA τηρούν του Κώδικα Δεοντολογίας. Ο Κώδικα Δεοντολογίας θέτει τις γενικές αρχές και ορίζει τους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής συμπεριφοράς, που πρέπει να τηρούνται απέναντι στον καταναλωτή από τις επιχειρήσεις. Εφαρμόζεται σε όλες της συναλλαγές στο πλαίσιο των συμβάσεων πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών που συνάπτονται μεταξύ καταναλωτών και προμηθευτών με ηλεκτρονικά μέσα.

Τα μέλη του GRECA απολαμβάνουν την καλύτερη εκπαίδευση και τις καλές πρακτικές σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατόν βαθμό την καλή σχέση των μελών του με το καταναλωτικού κοινού και βοηθάνε έτσι να ενισχύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

προαιρετικό

Το Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies.

Θέλω να μάθω περισσότερα