ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Φιλτράρισμα κατά
Τιμή
Υποκατηγορίες
Είδος - Τύπος
περισσότερα... λιγότερα
Μάρκα
περισσότερα... λιγότερα
Χρώμα
Ζιργκόν
Χρώμα πέτρες / ζιργκόν
Sale %
Φίλτρα

Χειροποίητα κοσμήματα ... μοναδικά σαν εσένα - BIJOU BOX

Σίγουρα δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει μια συλλογή διαφορετικών κοσμημάτων με κομμάτια που είτε αγόρασε η ίδια είτε της τα δώρισαν. Αναρωτήθηκες, όμως, ποτέ ποια είναι αυτά τα κομμάτια που συνήθως ξεχωρίζουν κοιτώντας μέσα στη μπιζουτιέρα σου; Είναι αλήθεια ότι τις περισσότερες φορές αυτό το προνόμιο το έχουν κοσμήματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδική, να ξεχωρίζεις και να εντυπωσιάζεις μέσα στο πλήθος μέσω του ιδιαίτερου  στυλ τους και σχεδόν, πάντα, αυτά είναι… χειροποίητα!!! Το χειροποίητο είναι πάντα διαφορετικό. Έχει τη δική του γοητεία και ιδιαίτερη αξία. Γι’ αυτό και τα χειροποίητα κοσμήματα είναι μοναδικά κομμάτια που σου χαρίζουν διαχρονική ομορφιά όποτε τα φοράς. Χειροποίητα κοσμήματα που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν κάθε σου εμφάνιση και να της δίνουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα… κάτι από το προσωπικό σου μοναδικό στυλ και γούστο. Ταιριάζουν σε οποιαδήποτε περίσταση και με οποιαδήποτε στυλιστική επιλογή, προσδίδοντας τη γοητεία που αναζητάς και σου ταιριάζει. Πρωταγωνιστές, συνήθως, των χειροποίητων κοσμημάτων είναι τα εντυπωσιακά κολιέ και ειδικά, τα statement κολιέ. Τα πρωτότυπα και εντυπωσιακά σχέδια των ευφάνταστων δημιουργών τους, καθώς και τα υψηλής ποιότητας υλικά τους, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και το σεβασμό στο χώρο της μόδας και έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως τάση που δε θα θεωρηθεί ποτέ παλιομοδίτικη…. το αντίθετο μάλιστα. Η αξία του χειροποίητου κοσμήματος μεγαλώνει όσο ο χρόνος περνάει από επάνω του και το κάνει ανεκτίμητης αξίας. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα χειροποίητα κοσμήματα να ξεχωρίζουν και γιατί να τα προτιμήσεις έναντι αυτών της «μαζικής» παραγωγής ;

Χειροποίητα κοσμήματα Online

 5 λόγοι γιατί να επιλέξεις χειροποίητα κοσμήματα

Το χειροποίητο κόσμημα, ίσως, να θεωρείται από πολλούς ακριβό σε σχέση με το κόσμημα που παράγεται μαζικά από τα εργοστάσια, ωστόσο, η πραγματική αξία του χειροποίητου κοσμήματος είναι βαθύτερη και γι’ αυτό, ανεκτίμητη. Το χειροποίητο κόσμημα είναι αυτό που λέει και η λέξη δηλαδή είναι το κόσμημα που κατασκευάζεται αποκλειστικά με εργαλεία χειρός, με την απουσία κάθε είδους ηλεκτροκίνητης μηχανής. Αυτό το χαρακτηριστικό το κάνει μοναδικό, του δίνει αυτή την ιδιαιτερότητα και συνδέει έμμεσα εσένα που το φοράς με τον δημιουργό του. Το κάθε χειροποίητο κόσμημα κρύβει τη δική του ιστορία και ενσωματώνει μέσα του κάτι από την ψυχή του καλλιτέχνη που το κατασκεύασε.

Ας δούμε, λοιπόν, κάποια από τα πλεονεκτήματα των χειροποίητων κοσμημάτων έναντι αυτών της «μαζικής» παραγωγής: 

 
1. Στηρίζεις τους δημιουργούς τους

Αγοράζοντας χειροποίητα κοσμήματα γνωρίζεις ότι τα χρήματά σου πηγαίνουν στους δημιουργούς αυτών των κοσμημάτων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους. Στηρίζεις το πάθος τους, την τέχνη τους. Τους ενθαρρύνεις να συνεχίσουν να εμπνέονται και να κάνουν αυτό που αγαπούν όσο τίποτα άλλο. Σε αντίθεση με την αγορά κοσμημάτων επώνυμων brands που κατά κανόνα το ποσό που θα δώσεις αφορά κυρίως, στην επωνυμία του κοσμήματος και όχι στο ίδιο το κόσμημα. 

 
2. Κάθε χειροποίητο κόσμημα κρύβει τη δική του ιστορία

Σε κάθε χειροποίητο κόσμημα ο δημιουργός βάζει κάτι από την ψυχή του. Πολλή προσωπική προσπάθεια, αλλά και πολλή αγάπη. Αγάπη για την τέχνη του. Κάθε ένα από τα δημιουργήματά του έχει τη δική του ιστορία, το λόγο που ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε το σχεδιασμό του και όταν εσύ επιλέγεις να φορέσεις ένα χειροποίητο κόσμημα γίνεσαι μέρος αυτής της ιστορίας. Συνδέεσαι έμμεσα με το δημιουργό του και στέλνεις το μήνυμα που ήθελε αυτός να στείλει μέσω του σχεδίου του χειροποίητου κοσμήματος που φοράς. Φορώντας χειροποίητα κοσμήματα τιμάς το σχεδιαστή τους, το χρόνο, την προσπάθεια και τη αφοσίωσή του κι αυτομάτως, σε συνδέει κάτι με αυτόν, ακόμη, κι αν δεν τον συνάντησες ποτέ. 

 
3. Κατασκευάζονται αποκλειστικά στο χέρι

Τα χειροποίητα κοσμήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά με εργαλεία χειρός και δεν εμπλέκονται καθόλου μηχανές μαζικής παραγωγής. Ο χρόνος και ο κόπος που καταβάλλεται από τον κάθε καλλιτέχνη για τη δημιουργία του καθενός χωριστά χειροποίητου κοσμήματος δεν συγκρίνεται με μια μηχανή μαζικής παραγωγής. Ο καλλιτέχνης αφιερώνεται και αφοσιώνεται αποκλειστικά στη δημιουργία του. Δίνει όλη του την αγάπη στη δημιουργία του και εκφράζεται μέσα από αυτή. Αυτό εξηγεί και τη διαφορά του κόστους μεταξύ τους. Επίσης, λόγω της λεπτομέρειας στην οποία επικεντρώνεται ο δημιουργός κατασκευάζοντας το κάθε κομμάτι του χωριστά, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να βρεθεί ένα ελάττωμα σε ένα χειροποίητο κόσμημα σε σχέση με ένα εργοστασιακό. 

 
4. Είναι μοναδικά

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι μοναδικά. Εφόσον τα χειροποίητα κοσμήματα δεν παράγονται από μηχανή, αλλά κάθε κομμάτι κατασκευάζεται χωριστά από τα χέρια σχεδιαστών, καταλαβαίνει κανείς ότι ακόμη και δύο ίδια κομμάτια που θα αναπαράγει ο ίδιος ο σχεδιαστής αποκλείεται να είναι ακριβώς πανομοιότυπα. Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, κι αυτό ακριβώς τα κάνει μοναδικά. Επίσης, όταν φοράς ένα χειροποίητο κόσμημα νιώθεις ότι έχεις την αποκλειστικότητα να έχεις ένα ιδιαίτερο κομμάτι στη συλλογή σου, από τον περιορισμένο αριθμό των τεμαχίων που αποφάσισε να παράγει ο σχεδιαστής τους. Η μοναδικότητα και αποκλειστικότητα των χειροποίητων κοσμημάτων, τους προσδίδουν αυτή την ανεκτίμητη αξία που τα φέρνει πρώτα στην επιλογή των γυναικών στο πέρασμα του χρόνου. 

 
5. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά

Τα χειροποίητα κοσμήματα κατασκευάζονται από υλικά εξαιρετικής ποιότητας αφού οι δημιουργοί τους θέλουν να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη αντοχή τους στο χρόνο. Επιλέγουν, επομένως, όσο το δυνατόν καλύτερα υλικά αφού δε θέλουν οι δημιουργίες τους ούτε να μαυρίσουν ούτε να χαλάσουν μέσα σε λίγο καιρό. Ανθεκτικά χειροποίητα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, επάργυρα, από μπρούτζο, αλλά και από μια πληθώρα υψηλής ποιότητας υλικών σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

 

Χειροποίητο κόσμημα… η καλύτερη επιλογή για δώρο

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι ιδανική επιλογή αν αναζητάς ένα ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό δώρο για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Δείχνει τη σκέψη και το χρόνο που αφιέρωσες για να το αναζητήσεις, προσδίδοντάς του μεγάλη συναισθηματική αξία. Και αφού από μόνο του το χειροποίητο κόσμημα έχει ιδιαίτερη αξία αφού κουβαλάει όλη την αγάπη του δημιουργού του, δείχνει και την ιδιαίτερη αξία που έχει για σένα αυτός ή αυτή στον οποίο θα το δωρίσεις. Χειροποίητα κοσμήματα… μοναδικά και ποτέ πανομοιότυπα… Η επιλογή τους ως δώρο αντικατοπτρίζει και τη μοναδικότητα του παραλήπτη και θα είναι πάντα μια ξεχωριστή επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Χάρισε στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα μοναδικό χειροποίητο κόσμημα που δεν θα το έχει κανένας άλλος!!!

 

Αγόρασε χειροποίητα κοσμήματα στο Bijou Box… μικρά έργα τέχνης

Ένα χειροποίητο κόσμημα έχει αδιαμφισβήτητα ξεχωριστή αισθητική. Τόσο μοναδικό όσο εσύ. Ανακάλυψε στο Bijou Box τα δικά σου μοναδικά χειροποίητα κομμάτια που θα προσθέσεις στη συλλογή σου, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις σου και άσε τους άλλους να μιλούν για τις επιλογές των κοσμημάτων σου που έχουν τον προσωπικό τους χαρακτήρα.

Άσε στους άλλους τα τυποποιημένα κοσμήματα που φοριούνται μαζικά, σε σχεδόν όμοια σχέδια και χωρίς καμία πρωτοτυπία, δώσε «χαρακτήρα» στο στυλ σου επιλέγοντας χειροποίητα, σπάνια και μοναδικά κοσμήματα από το Bijou Box και κάνε τη διαφορά.

Ακόμη κι αν σου φαίνεται λίγο ακριβό το κάθε χειροποίητο κόσμημα είναι μοναδικό, δουλεμένο στο χέρι, με πολλή αγάπη και φροντίδα από το δημιουργό του, έχει κάτι το προσωπικό και αυτό του δίνει μια ιδιαίτερη αξία… ανεκτίμητη!!!

 

Bijou Box χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies.

Θέλω να μάθω περισσότερα